SHTOJCË 3 e Parashtrimit të Aktakuzës së rishikuar për konfirmim dhe kërkesave në lidhje me të

More information about the database in the User Information Guide

Title
SHTOJCË 3 e Parashtrimit të Aktakuzës së rishikuar për konfirmim dhe kërkesave në lidhje me të
Record Type
Filing Annex
Case Number
KSC-BC-2020-04
Court Level
Basic Court Chamber
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00004
Filing Type
Filing Annex
File Format
pdf
Preview is loading