Referim i ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave drejtuar Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Referim i ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave drejtuar Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese
Përshkrimi
Confidential annex A01 made public by Order KSC-CC-PR-2020-09/F00007
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-CC-PR-20-09
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Kushtetuese
Rregulla/neni
  • Law/Art 19
  • Law/Art 32
  • RPE/R 7
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00001
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Referim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Kryetari
Data e dokumentit
01/05/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet