Kërkesë për ndryshimin e vendit të zhvillimit të procedurës në lidhje me referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Kërkesë për ndryshimin e vendit të zhvillimit të procedurës në lidhje me referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-CC-PR-20-09
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Kushtetuese
Rregulla/neni
  • Law/Art 3
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00003
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
07/05/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet