Kërkesë për ndryshimin e vendit të zhvillimit të procedurës në lidhje me referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave

Više informacija o bazi podataka u Uputstvu za korišćenje

Naslov
Kërkesë për ndryshimin e vendit të zhvillimit të procedurës në lidhje me referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave
Vrsta dokumenta
Podnesak
Broj predmeta
KSC-CC-PR-20-09
Instanca suda
Veće Ustavnog suda
Pravilo/član
  • Law/Art 3
Jezik
albanski (sqi)
Broj zavedenog podneska
F00003
Vrsta zavedenog podneska
Odluka
Podnosilac
Specijalizovana veća
Datum dokumenta
07/05/2020
Format dokumenta
pdf
Pregled se učitava