Parashtrim i Aktakuzës së konfirmuar me shtojcat 1-2 rreptësisht konfidenciale dhe ex parte

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Parashtrim i Aktakuzës së konfirmuar me shtojcat 1-2 rreptësisht konfidenciale dhe ex parte
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-04
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 38
  • RPE/R 86
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00010
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Parashtrim
Data e dokumentit
19/06/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet