Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.

More information about the database in the User Information Guide

Title
Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.
Record Type
Filing
Case Number
KSC-CC-PR-20-09
Court Level
Constitutional Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 19
  • RPSCCC/R 13
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00006
Filing Type
Judgement
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
26/05/2020
File Format
pdf
Preview is loading