Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-CC-PR-20-09
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Kushtetuese
Rregulla/neni
  • Law/Art 19
  • RPSCCC/R 13
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00006
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Aktgjykim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
26/05/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet