Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.

Više informacija o bazi podataka u Uputstvu za korišćenje

Naslov
Aktvendim mbi referimin e ndryshimeve të Rregullores së Procedurës dhe të Provave të miratuara nga Plenarja më 29 dhe 30 prill 2020.
Vrsta dokumenta
Podnesak
Broj predmeta
KSC-CC-PR-20-09
Instanca suda
Veće Ustavnog suda
Pravilo/član
  • Law/Art 19
  • RPSCCC/R 13
Jezik
albanski (sqi)
Broj zavedenog podneska
F00006
Vrsta zavedenog podneska
Presuda
Podnosilac
Specijalizovana veća
Datum dokumenta
26/05/2020
Format dokumenta
pdf
Pregled se učitava