Vendim për njoftimin e referimit dhe kërkesë për informacion

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim për njoftimin e referimit dhe kërkesë për informacion
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-CC-2020-11
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Kushtetuese
Rregulla/neni
  • Law/Art 49
  • RPSCCC/R 15
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00004
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
05/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet