Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë dhe çështjeve të lidhura me të

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë dhe çështjeve të lidhura me të
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 20
  • Law/Art 39
  • RPE/R 8
  • RPE/R 87
  • RPE/R 96
  • RPE/R 92
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00060
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
06/11/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet