Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë dhe çështjeve të lidhura me të

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë dhe çështjeve të lidhura me të
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 20
  • Law/Art 39
  • RPE/R 8
  • RPE/R 87
  • RPE/R 92
  • RPE/R 96
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00061
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
06/11/2020
File Format
pdf
Preview is loading