Version i redaktuar publik i ‘Raport i korrigjuar mbi arrestimin dhe transferimin e Nasim Haradinajt në objektin e paraburgimit’, dosja KSC-BC- 2020-07/F00026/COR me datë 28 shtator 2020

More information about the database in the User Information Guide

Title
Version i redaktuar publik i ‘Raport i korrigjuar mbi arrestimin dhe transferimin e Nasim Haradinajt në objektin e paraburgimit’, dosja KSC-BC- 2020-07/F00026/COR me datë 28 shtator 2020
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-07
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • RPE/R 84
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00026CORRED
Filing Type
Report
Filing Party
Registrar
Document Date
14/10/2020
File Format
pdf
Preview is loading