Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës për lëshimin e fletarrestimeve dhe urdhrave në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-06/F00005 i datës 28 maj 2020 me shtojcën e redaktuar publike 1 dhe shtojcat publike 2-3

More information about the database in the User Information Guide

Title
Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës për lëshimin e fletarrestimeve dhe urdhrave në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-06/F00005 i datës 28 maj 2020 me shtojcën e redaktuar publike 1 dhe shtojcat publike 2-3
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
  • Law/Art 41
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00005RED
Filing Type
Request
Filing Party
Specialist Prosecutor
Document Date
17/11/2020
File Format
pdf
Preview is loading