Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës URGJENTE për lëshimin e fletarrestimeve dhe për urdhra në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-07/F0009 i datës 22 shtator 2020 me shtojcat publike 1-2

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës URGJENTE për lëshimin e fletarrestimeve dhe për urdhra në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-07/F0009 i datës 22 shtator 2020 me shtojcat publike 1-2
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-07
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • RPE/R 82
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00009RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Kërkesë
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Prokurori i Specializuar
Data e dokumentit
01/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet