Vendim për caktimin e datave për mbajtjen e konferencave përgatitore për gjykimin dhe për parashtrime nga palët

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim për caktimin e datave për mbajtjen e konferencave përgatitore për gjykimin dhe për parashtrime nga palët
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-05
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 40
  • RPE/R 116
  • RPE/R 117
  • RPE/R 118
  • RPE/R 119
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00123
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
20/05/2021
File Format
pdf
Preview is loading