Vendim për caktimin e datave për mbajtjen e konferencave përgatitore për gjykimin dhe për parashtrime nga palët

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim për caktimin e datave për mbajtjen e konferencave përgatitore për gjykimin dhe për parashtrime nga palët
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 40
  • RPE/R 116
  • RPE/R 117
  • RPE/R 118
  • RPE/R 119
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00123
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
20/05/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet