Version i redaktuar publik i ‘Raportit mbi arrestimin dhe transferimin e Jakup Krasniqit në objektin e paraburgimit’, parashtrimi F00064 i datës 8 nëntor 2020

More information about the database in the User Information Guide

Title
Version i redaktuar publik i ‘Raportit mbi arrestimin dhe transferimin e Jakup Krasniqit në objektin e paraburgimit’, parashtrimi F00064 i datës 8 nëntor 2020
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • RPE/R 55
  • RPE/R 82
  • Other/Detention Rule 14
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00064RED
Filing Type
Report
Filing Party
Registrar
Document Date
18/11/2020
File Format
pdf
Preview is loading