Version i redaktuar publik i ‘Raportit mbi arrestimin dhe transferimin e Jakup Krasniqit në objektin e paraburgimit’, parashtrimi F00064 i datës 8 nëntor 2020

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i redaktuar publik i ‘Raportit mbi arrestimin dhe transferimin e Jakup Krasniqit në objektin e paraburgimit’, parashtrimi F00064 i datës 8 nëntor 2020
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • RPE/R 55
  • RPE/R 82
  • Other/Detention Rule 14
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00064RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Raport
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Administratori
Data e dokumentit
18/11/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet