Version i Redaktuar Publik i Kërkesës për Lirim të Përkohshëm, KSC-BC-2020-06/F00122, i datës 7 dhjetor 2020, me Shtojcat e redaktuara publike 1-2 dhe Shtojcën publike 3

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i Redaktuar Publik i Kërkesës për Lirim të Përkohshëm, KSC-BC-2020-06/F00122, i datës 7 dhjetor 2020, me Shtojcat e redaktuara publike 1-2 dhe Shtojcën publike 3
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 41
  • RPE/R 57
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00122RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Kërkesë me shkrim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Mbrojtës i specializuar
Data e dokumentit
18/12/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet