Vendim mbi apelin e Hysni Gucatit për çështje të lidhura me arrestimin dhe mbajtjen e tij në paraburgim

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim mbi apelin e Hysni Gucatit për çështje të lidhura me arrestimin dhe mbajtjen e tij në paraburgim
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-07
Court Level
Court of Appeal Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 33
  • Law/Art 41
  • Law/Art 45
  • RPE/R 169
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
IA001-F00005
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
09/12/2020
File Format
pdf
Preview is loading