Vendim mbi apelin e Hysni Gucatit për çështje të lidhura me arrestimin dhe mbajtjen e tij në paraburgim

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi apelin e Hysni Gucatit për çështje të lidhura me arrestimin dhe mbajtjen e tij në paraburgim
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-07
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës së Apelit
Rregulla/neni
  • Law/Art 33
  • Law/Art 41
  • Law/Art 45
  • RPE/R 169
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
IA001-F00005
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
09/12/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet