Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën e Prokurorit të Specializuar për urdhër lidhur me dokumente jopublike dhe konfidenciale

More information about the database in the User Information Guide

Title
Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën e Prokurorit të Specializuar për urdhër lidhur me dokumente jopublike dhe konfidenciale
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2018-01
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00134RED
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
25/09/2020
File Format
pdf
Preview is loading