Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën e Prokurorit të Specializuar për urdhër lidhur me dokumente jopublike dhe konfidenciale

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën e Prokurorit të Specializuar për urdhër lidhur me dokumente jopublike dhe konfidenciale
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2018-01
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00134RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
25/09/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet