Vendim mbi Materialet e Përdorura me Dëshmitarët W04484, W04485 dhe W04849 gjatë Dëshmisë së Tyre në Gjykatë dhe Provat e Mbledhura para Themelimit të Dhomave të Specializuara me një Shtojcë Publike

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim mbi Materialet e Përdorura me Dëshmitarët W04484, W04485 dhe W04849 gjatë Dëshmisë së Tyre në Gjykatë dhe Provat e Mbledhura para Themelimit të Dhomave të Specializuara me një Shtojcë Publike
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-05
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 37
  • Law/Art 40
  • RPE/R 24
  • RPE/R 137
  • RPE/R 138
  • RPE/R 139
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00369
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
29/03/2022
File Format
pdf
Preview is loading