Vendim mbi Materialet e Përdorura me Dëshmitarët W04484, W04485 dhe W04849 gjatë Dëshmisë së Tyre në Gjykatë dhe Provat e Mbledhura para Themelimit të Dhomave të Specializuara me një Shtojcë Publike

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi Materialet e Përdorura me Dëshmitarët W04484, W04485 dhe W04849 gjatë Dëshmisë së Tyre në Gjykatë dhe Provat e Mbledhura para Themelimit të Dhomave të Specializuara me një Shtojcë Publike
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 37
  • Law/Art 40
  • RPE/R 24
  • RPE/R 137
  • RPE/R 138
  • RPE/R 139
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00369
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
29/03/2022
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet