Vendim mbi Kërkesën e Përbashkët të Mbrojtjes për Ndryshimin e Afatit për Leje për Apelim të Vendimit KSC-BC-2020-06-F00854 (Vendimi për Informacionin Konfidencial dhe Kontaktet me Dëshmitarë)

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi Kërkesën e Përbashkët të Mbrojtjes për Ndryshimin e Afatit për Leje për Apelim të Vendimit KSC-BC-2020-06-F00854 (Vendimi për Informacionin Konfidencial dhe Kontaktet me Dëshmitarë)
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • RPE/R 9
  • RPE/R 76
  • RPE/R 77
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00864
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
01/07/2022
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet