Scheduling order for the pronouncement of the judgment

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Scheduling order for the pronouncement of the judgment
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 43
  • RPE/R 158
  • RPE/R 159
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00491
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
06/12/2022
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet