Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 3
  • Law/Art 15
  • Law/Art 23
  • Law/Art 40
  • RPE/R 9
  • RPE/R 56
  • RPE/R 57
  • RPE/R 116
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F01977
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
01/12/2023
File Format
pdf
Preview is loading