Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së dytë për ecurinë e çështjes

Title
Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së dytë për ecurinë e çështjes
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-05
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
  • Law/Art 21
  • RPE/R 92
  • RPE/R 96
  • RPE/R 95
  • RPE/R 102
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00039
Filing Type
Order
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
19/10/2020
File Format
pdf
Preview is loading