Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së dytë për ecurinë e çështjes

Titulli
Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së dytë për ecurinë e çështjes
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • Law/Art 21
  • RPE/R 92
  • RPE/R 96
  • RPE/R 95
  • RPE/R 102
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00039
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
19/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet