Parashtrim me shkrim nga Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë për pranueshmërinë e Referimit

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Parashtrim me shkrim nga Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë për pranueshmërinë e Referimit
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-CC-2020-11
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Kushtetuese
Rregulla/neni
  • Other/Pursuant to F4 and F12 in KSC-CC-2020-11
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00013
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Parashtrim
Data e dokumentit
30/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet