Parashtrim me shkrim nga Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë për pranueshmërinë e Referimit

Više informacija o bazi podataka u Uputstvu za korišćenje

Naslov
Parashtrim me shkrim nga Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë për pranueshmërinë e Referimit
Vrsta dokumenta
Podnesak
Broj predmeta
KSC-CC-2020-11
Instanca suda
Veće Ustavnog suda
Pravilo/član
  • Other/Pursuant to F4 and F12 in KSC-CC-2020-11
Jezik
albanski (sqi)
Broj zavedenog podneska
F00013
Vrsta zavedenog podneska
Podnesak
Datum dokumenta
30/10/2020
Format dokumenta
pdf
Pregled se učitava