Urdhër i caktimit të datës për mbajtjen e konferencës mbi ecurinë e çështjes dhe për paraqitjen e parashtrimeve

More information about the database in the User Information Guide

Title
Urdhër i caktimit të datës për mbajtjen e konferencës mbi ecurinë e çështjes dhe për paraqitjen e parashtrimeve
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
  • RPE/R 96
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00074
Filing Type
Order
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
11/11/2020
File Format
pdf
Preview is loading