Vendim mbi kryerjen e rishikimit të paraburgimit dhe ndryshimin e afatit për mocionet paraprake

More information about the database in the User Information Guide

Title
Vendim mbi kryerjen e rishikimit të paraburgimit dhe ndryshimin e afatit për mocionet paraprake
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 41
  • RPE/R 9
  • RPE/R 57
  • RPE/R 95
  • RPE/R 97
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00150
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
16/12/2020
File Format
pdf
Preview is loading