Vendim mbi kryerjen e rishikimit të paraburgimit dhe ndryshimin e afatit për mocionet paraprake

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi kryerjen e rishikimit të paraburgimit dhe ndryshimin e afatit për mocionet paraprake
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 41
  • RPE/R 9
  • RPE/R 57
  • RPE/R 95
  • RPE/R 97
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00150
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
16/12/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet