Order Setting the Date for the Third Status Conference

Titulli
Order Setting the Date for the Third Status Conference
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-07
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • RPE/R 95
  • RPE/R 96
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00160
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
23/03/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet