Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë të Pjetër Shalës dhe çështjet lidhur me të

Title
Vendim për caktimin e datës së paraqitjes së parë të Pjetër Shalës dhe çështjet lidhur me të
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-04
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 20
  • Law/Art 39
  • RPE/R 8
  • RPE/R 87
  • RPE/R 96
  • RPE/R 92
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00020
Filing Type
Decision
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
15/04/2021
File Format
pdf
Preview is loading