Order Setting the Date for the First Status Conference and for Submissions

Titulli
Order Setting the Date for the First Status Conference and for Submissions
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-04
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • RPE/R 96
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00024
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
20/04/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet