Version i redaktuar publik i ‘Parashtrimit të Aktakuzës për konfirmim dhe kërkesat në lidhje me të’, parashtrimi KSC-BC-2020-05/F00002 i datës 14 shkurt 2020 me shtojcën publike 1

Titulli
Version i redaktuar publik i ‘Parashtrimit të Aktakuzës për konfirmim dhe kërkesat në lidhje me të’, parashtrimi KSC-BC-2020-05/F00002 i datës 14 shkurt 2020 me shtojcën publike 1
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • RPE/R 86
  • RPE/R 82
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00002RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Parashtrim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Prokurori i Specializuar
Data e dokumentit
02/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet