Version i redaktuar publik i ‘Raport i korrigjuar mbi arrestimin dhe transferimin e Nasim Haradinajt në objektin e paraburgimit’, dosja KSC-BC- 2020-07/F00026/COR me datë 28 shtator 2020

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i redaktuar publik i ‘Raport i korrigjuar mbi arrestimin dhe transferimin e Nasim Haradinajt në objektin e paraburgimit’, dosja KSC-BC- 2020-07/F00026/COR me datë 28 shtator 2020
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-07
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • RPE/R 84
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00026CORRED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Raport
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Administratori
Data e dokumentit
14/10/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet