Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës për lëshimin e fletarrestimeve dhe urdhrave në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-06/F00005 i datës 28 maj 2020 me shtojcën e redaktuar publike 1 dhe shtojcat publike 2-3

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i redaktuar publik i ‘Kërkesës për lëshimin e fletarrestimeve dhe urdhrave në lidhje me to’, parashtrimi KSC-BC-2020-06/F00005 i datës 28 maj 2020 me shtojcën e redaktuar publike 1 dhe shtojcat publike 2-3
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • Law/Art 41
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00005RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Kërkesë
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Prokurori i Specializuar
Data e dokumentit
17/11/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet