Vendim mbi datën e fillimit të gjykimit dhe pika të tjera që lidhen me të

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi datën e fillimit të gjykimit dhe pika të tjera që lidhen me të
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 40
  • RPE/R 116
  • RPE/R 117
  • RPE/R 118
  • RPE/R 124
  • RPE/R 125
  • RPE/R 126
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00138
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
18/06/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet