Urdhër për caktimin e datës për mbajtjen e konferencës së gjashtë mbi ecurinë e çështjes dhe për paraqitjen e parashtrimeve

Titulli
Urdhër për caktimin e datës për mbajtjen e konferencës së gjashtë mbi ecurinë e çështjes dhe për paraqitjen e parashtrimeve
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • RPE/R 96
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00393
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
12/07/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet