Version i redaktuar publik i Vendimit mbi kërkesën për lëshimin e fletarrestimit dhe urdhrit të transferimit

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i redaktuar publik i Vendimit mbi kërkesën për lëshimin e fletarrestimit dhe urdhrit të transferimit
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-04
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 35
  • Law/Art 39
  • Law/Art 41
  • RPE/R 50
  • RPE/R 53
  • RPE/R 55
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00008RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
12/06/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet