Order Setting the Date for a Seventh Status Conference and for Submissions

Titulli
Order Setting the Date for a Seventh Status Conference and for Submissions
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 39
  • RPE/R 96
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00461
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
08/09/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet