Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së parë mbi ecurinë e çështjes dhe çështjeve të lidhura me të

Title
Urdhër për caktimin e datës së seancës për vetëdeklarim në lidhje me fajësinë ose pafajësinë dhe të konferencës së parë mbi ecurinë e çështjes dhe çështjeve të lidhura me të
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-07
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
  • RPE/R 92
  • RPE/R 96
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00089
Filing Type
Order
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
18/12/2020
File Format
pdf
Preview is loading