Vendim mbi Mocionin që Ngre Kundërshtime lidhur me Themelimin dhe Juridiksionin e Dhomave të Specializuara

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi Mocionin që Ngre Kundërshtime lidhur me Themelimin dhe Juridiksionin e Dhomave të Specializuara
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-04
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Other/Articles 22, 33(1), 103(7) and 162(1) Constitution of Kosovo
  • Law/Art 3
  • Law/Art 12
  • Law/Art 14
  • Law/Art 16
  • Law/Art 39
  • RPE/R 97
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00088
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
18/10/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet