Vendim mbi Mocionin e Mbrojtëses për Sqarim dhe Ndryshim të Afatit

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi Mocionin e Mbrojtëses për Sqarim dhe Ndryshim të Afatit
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës së Apelit
Rregulla/neni
  • Law/Art 33
  • RPE/R 9
  • RPE/R 113
  • RPE/R 169
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
IA005-F00003
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
31/05/2021
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet