Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën për lëshimin e fletarrestimit dhe urdhrit të transferimit

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Version i Redaktuar Publik i Vendimit mbi kërkesën për lëshimin e fletarrestimit dhe urdhrit të transferimit
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
 • Law/Art 35
 • Law/Art 39
 • Law/Art 41
 • Law/Art 53
 • Law/Art 54
 • RPE/R 86
 • RPE/R 208
 • Law/Art 55
 • RPE/R 50
 • RPE/R 53
 • RPE/R 55
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00009RED
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
12/06/2020
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet