SHTOJCË 5 e parashtrimit të Aktakuzës së ndryshuar dhe dokumenteve lidhur me të

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
SHTOJCË 5 e parashtrimit të Aktakuzës së ndryshuar dhe dokumenteve lidhur me të
Lloji i dokumentit
Shtojcë e parashtrimit të protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00789
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Aktakuzë
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet